Wednesday, 21 March 2012

Alhamdulillah..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang...

Alhamdulillah..setinggi2 kesyukuran kepada Allah yang mengurniakan nikmat iman & islam..Alhamdulillah banyak perkara baik yang berlaku harini..pertama sekali, dapat call dari maksu cakap opah dah discharge from PPUM..Alhamdulillah moga2 opah cepat sembuh..Perkara kedua, dah complete bioassay for adults untuk APG treatment..InsyaAllah next week dah boleh start bioassay untuk OG treatment plak..mudah2an dipermudahkan..doakan saya ye sahabat2..

Disebabkan happy & terlebih rajin, saya pun baking muffin..InsyaAllah esok nak puasa..jom kita puasa sunat khamis esok..inilah hasil muffin saya petang tadi..yummy!! sambil2 buat keje malam ni makan muffin..urmm..sedap!!..nama muffin ni "chocolate chip-butterscotch vanilla coklat muffin"..ha3 panjang x nama muffin ni..made by Wani..he3..

X banyak nak update malam ni..just nak upload pic muffin ni..he3..ok all the best & semoga semua urusan kita semua dipermudahkan..amin..

Untuk kita sama2 muhasabah diri malam ni..LAPANG sebelum SEMPIT..gunakanlah masa yang ada sebaik2nya sebelum kita sibuk.. Apakah benda yang paling jauh dengan kita?..jawapannya MASA YANG TELAH BERLALU..

No comments:

Post a Comment