Wednesday, 18 April 2012

Berfikir & Terus Berfikir...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang...

Alhamdulillah, setinggi2 kesyukuran kepada-MU Ya Rabb..moga hamba sentiasa mensyukuri nikmat yang Engkau kurniakan..Jangan biarkan daku leka dengan kehidupan yang fana di dunia ini..

Alhamdulillah today I'm getting better than yesterday..ntah apasal la semalam..tiba2 down yang teramat sangat..Harini just terperuk kat bilik berfikir dan terus berfikir..cuba menjana idea2 yang bagus untuk dimasukkan ke dalam abstrak & power point untuk seminar akhir yang dah x lama dah..Alhamdulillah ada peningkatan sedikit..slide2 yang rasa x berapa nak bagus dah diubah untuk menghasilkan slide yang InsyaAllah lebih baik..Moga2 begitulah hendaknya..Satu benda yang saya belajar harini..semakin banyak kita membaca & belajar, semakin terasa diri ini sangat kurang ilmu dan kurangnya membaca..banyak lagi ilmu2 yang masih belum diterokai..Hurm, x banyak nak tulis harini..otak serabut ngan data2..hu3..doakan kejayaan saya..Semoga Allah mempermudahkan segala urusan kita semua..mudah-mudahan...

"Apabila Allah menyenangi hamba-NYA maka dia diuji agar Allah mendengar permohonannya (kerendahan dirinya). (HR. Al-Baihaqi)

Untuk peringatan kepada diri sendiri & sahabat2..


No comments:

Post a Comment