Thursday, 30 August 2012

Syawal 1433H...=)

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..

Assalamualaikum sahabat2 semua..
Alhamdulillah harini diberi sedikit kesempatan masa untuk update blog sementara menunggu waktu berbuka puasa..sahabat2 dah berpuasa 6?? kalau belum lagi jom kita mula esok, kita kejar peluang yang Allah bagi selagi masih ada kesempatan..InsyaAllah bulan Syawal masih berbaki sebanyak 19 hari..sebelum terlupa saya nak ucapkan "Eidukum Mubarak, Kullum 'am antum bi khayr; Taqabbalallahu minna wa minkum ^^. Salam eid fitri..maaf zahir dan batin..



Wah agak lama saya tak update blog..lebih kurang sebulan jugak la kan..Bulan Ramadhan sangatlah sibuk hinggakan nak buka laptop pun tak sempat..tapi saya suka dengan keadaan saya yang sibuk dengan beramal ibadah..kalau boleh nak setiap bulan macam bulan Ramadhan..terasa terisi dada dengan ilmu2 rohani..suke2 =). Habis bulan Ramadhan malam2 banyak buang masa..tapi InsyaAllah ada tekad baru..doakan moga2 dipermudahkan..

10 september ni dah start sem baru..masuk ni dah sem 5..hu3..memang dah lari dari perancangan..harap2 ini adalah sem terakhir untuk master..hu3 tak larat dah..tinggal satu je lagi experiment..pastu nak complete chapter 4..pastu dah leh hantar..harap2nya begitulah serta dipermudahkan..amin.

Kla, nanti post yang akan datang saya nak share pengalaman raya tahun ni..ada cerita yang ingin saya kongsikan..hu3..